Myllärin Ruispalat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

24 kpl.

Liota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla.

Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa 60–80 minuuttia. Kauli kohonneesta taikinasta noin 3 cm:n paksuinen levy runsaasti jauhotetulla pöydällä. Jauhota myös taikinan pinta. Pistele taikinalevy haarukalla ja muotoile paloiksi esimerkiksi taikinapyörällä.

Nosta ruispalat uunipellille ja kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä noin 40 minuuttia.

Paista ruispalat 250 °C noin 25 minuuttia.

9 dl vettä
25 g hiivaa tai ½ pussia kuivahiivaa
16 ½ dl Myllärin Ruisleipäainesta
jauhotus Myllärin Ruisjauhoa tai Ruisleipäainesta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet