Myllärin ruispalat

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa 60–80 minuuttia. Kauli kohonneesta taikinasta noin 3 cm paksuinen levy runsaasti jauhotetulla pöydällä. Jauhota myös taikinan pinta. Pistele taikinalevy haarukalla ja muotoile paloiksi esimerkiksi taikinapyörällä. Nosta ruispalat uunipellille ja kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä noin 40 minuuttia. Paista ruispaloja 250-asteisessa noin 25 minuuttia.

24 kpl

Jauhotus

Myllärin Ruisjauhoa tai Ruisleipäainesta

9 dl vettä
25 g hiivaa tai
1/2 pussia kuivahiivaa
16 1/2 dl Myllärin Ruisleipäainesta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Sultsinat
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Kauraruudut (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
Näytä lisää reseptejä