Myllärin perinteinen bostonkakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Lisää muna ja sokeri sekä mausteet. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä voi. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaulitse kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi, levitä omenasose päälle, rullaa ja leikkaa n. 5 cm paksuiksi paloiksi.

 

Voitele pyöreä vuoka ja jauhota korppujauhoilla. Laita pullapalat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä ja kohota noin 30 min. Voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle, paista 175 °C noin 35 minuuttia. Nauti!

 

Pullataikina:
2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
1 kpl kananmuna
¾ dl sokeria
½ tl suolaa
½ tl kardemummaa
8 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
75 g voita
Täyte:
1,5 dl omenasosetta
   
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaksiväriset muffinssit
resepti
Persikka-rahkapiirakat
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Näytä lisää reseptejä