Myllärin perinteinen bostonkakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Lisää muna ja sokeri sekä mausteet. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä voi. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaulitse kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi, levitä omenasose päälle, rullaa ja leikkaa n. 5 cm paksuiksi paloiksi.

 

Voitele pyöreä vuoka ja jauhota korppujauhoilla. Laita pullapalat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä ja kohota noin 30 min. Voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle, paista 175 °C noin 35 minuuttia. Nauti!

 

Pullataikina:
2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
1 kpl kananmuna
¾ dl sokeria
½ tl suolaa
½ tl kardemummaa
8 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
75 g voita
Täyte:
1,5 dl omenasosetta
   
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kuituinen marjapiiras
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Näytä lisää reseptejä