Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita mysli lämpimään veteen ja anna liota ½–1 h, lisää muut ainekset, öljy viimeiseksi. Alusta taikina käsin tai koneella. Peitä taikinakulho ja anna kohota vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, leivo kaksi tankoa ja leikkaa ne sämpylöiksi. Painele leikkauspinnat joko myslissä tai kaurahiutaleissa ja nosta pellille. Peitä ja anna kohota hyvin. Paista 220 °C:ssa noin 15 minuuttia. Sumuta sämpylöille vettä sumutepullolla ennen paistoa. Koristele sämpylöiden pinta Myllärin Luomu Kaurahiutaleilla.

5 dl vettä
3 dl Myllärin Paratiisi Mysliä
2 tl suolaa
2 rkl siirappia
50 g hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
4 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 dl Myllärin Sämpyläjauhoja
½ dl rypsiöljyä
Myllärin Luomu Kaurahiutaleita koristeluun
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
resepti
Mannasuurimosämpylät
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
Näytä lisää reseptejä