Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita mysli lämpimään veteen ja anna liota ½–1 h, lisää muut ainekset, öljy viimeiseksi. Alusta taikina käsin tai koneella. Peitä taikinakulho ja anna kohota vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, leivo kaksi tankoa ja leikkaa ne sämpylöiksi. Painele leikkauspinnat joko myslissä tai kaurahiutaleissa ja nosta pellille. Peitä ja anna kohota hyvin. Paista 220 °C:ssa noin 15 minuuttia. Sumuta sämpylöille vettä sumutepullolla ennen paistoa. Koristele sämpylöiden pinta Myllärin Luomu Kaurahiutaleilla.

5 dl vettä
3 dl Myllärin Paratiisi Mysliä
2 tl suolaa
2 rkl siirappia
50 g hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
4 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 dl Myllärin Sämpyläjauhoja
½ dl rypsiöljyä
Myllärin Luomu Kaurahiutaleita koristeluun
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä