Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita mysli lämpimään veteen ja anna liota ½–1 h, lisää muut ainekset, öljy viimeiseksi. Alusta taikina käsin tai koneella. Peitä taikinakulho ja anna kohota vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, leivo kaksi tankoa ja leikkaa ne sämpylöiksi. Painele leikkauspinnat joko myslissä tai kaurahiutaleissa ja nosta pellille. Peitä ja anna kohota hyvin. Paista 220 °C:ssa noin 15 minuuttia. Sumuta sämpylöille vettä sumutepullolla ennen paistoa. Koristele sämpylöiden pinta Myllärin Luomu Kaurahiutaleilla.

5 dl vettä
3 dl Myllärin Paratiisi Mysliä
2 tl suolaa
2 rkl siirappia
50 g hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
4 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 dl Myllärin Sämpyläjauhoja
½ dl rypsiöljyä
Myllärin Luomu Kaurahiutaleita koristeluun
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin lohimuffinsit
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-pestopiiras
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä