rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla

Myllärin Mokkapalat

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mittaa kulhoon kananmunat ja sokeri ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sula voi ja maito ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.

Kun pohja on jäähtynyt, mittaa kulhoon tomusokeri. Lisää kahvia ruokalusikallinen kerrallaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä reunoja myöten. Koristele suklaa- tai vaahtokarkeilla, suolapähkinöillä, muroilla, myslillä tai ihan perinteisesti nonparelleilla. Anna kuorrutteen jähmettyä ennen paloiksi leikkaamista.

4 kanamunaa
4,5 dl sokeria
300 g sulatettua voita
3 dl maitoa
7,5 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
 4 tl leivinjauhetta
 4 tl vaniljasokeria
 5 rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuorrute
 4 dl tomusokeria
 2 rkl kaakaojauhetta
 5-6 rkl vahvaa, jäähtynyttä kahvia
 50 g sulatettua voita
 
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Sitrus-puurotrifle
resepti
Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä