Myllärin maukkaampi kääretorttu

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe Myllärin Luomu Ruisjauhoon ja lisää jauhot siivilän läpi munavaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Kumoa kääretorttu sokerilla tai kookoshiutaleilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.

Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,9 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
 
Täyte:
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
3 dl mustikoita tai muita marjoja
1 tl vaniljasokeria
1–2 rkl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen bostonkakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä