Myllärin maukas ruislimppu

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

3 kpl

Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla. Jaa kohonnut taikina 3 osaan, muotoile limput ja kohota 40 minuuttia. Jos teet vuokaleipiä, muotoile kohonnut taikina voideltuihin vuokiin ja kohota liinan alla 40 minuuttia.  Paista 240 °C noin 40 minuuttia.

8 dl vettä
25 g hiivaa tai ½ pussia kuivahiivaa
16 ½ dl Myllärin Ruisleipäainesta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Kuohkeat tuulihatut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä