Myllärin marjaisa juustokakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sulata voi, sekoita joukkoon murskattu mysli ja levitä irtopohja vuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu. Vaahdota vaniljakastike kulhossa ja sekoita joukkoon jogurtit, tuorejuusto, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kiehauta vesi kattilassa ja sulata joukkoon liivatteet. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää se sen jälkeen ohuena nauhana täyteseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele runsaalla määrällä tuoreita marjoja. Jos tuoreita marjoja ei ole saatavilla, tarjoile soseutettujen ja sokerilla maustettujen mansikoiden tai viinimarjojen kanssa.

Pohja:
3 dl Myllärin Luomu Crunchy mysliä tai Myllärin gluteeniton Marjainen Muromysliä
50 g voita
Täyte:
1 dl vettä
7 liivatelehteä
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g turkkilaista jogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljajogurttia
1 sitruunanmehu ja kuori
1,5 dl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä