Myllärin marjaisa juustokakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sulata voi, sekoita joukkoon murskattu mysli ja levitä irtopohja vuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu. Vaahdota vaniljakastike kulhossa ja sekoita joukkoon jogurtit, tuorejuusto, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kiehauta vesi kattilassa ja sulata joukkoon liivatteet. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää se sen jälkeen ohuena nauhana täyteseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele runsaalla määrällä tuoreita marjoja. Jos tuoreita marjoja ei ole saatavilla, tarjoile soseutettujen ja sokerilla maustettujen mansikoiden tai viinimarjojen kanssa.

Pohja:
3 dl Myllärin Luomu Crunchy mysliä tai Myllärin gluteeniton Marjainen Muromysliä
50 g voita
Täyte:
1 dl vettä
7 liivatelehteä
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g turkkilaista jogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljajogurttia
1 sitruunanmehu ja kuori
1,5 dl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä