Myllärin mannalastut

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vaahdota sulatettu rasva ja sokeri keskenään. Lisää seokseen muna sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, mannasuurimot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita taikina hyvin. Annostele taikina paistopellille väljästi ohuiksi kiekoiksi pikkulusikalla tai pursottamalla. Paista pikkuleipiä 180 C:ssa noin 9 minuuttia.

300 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1/2 rkl leivinjauhetta
1 muna
2 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
3 dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Porkkanakakku-uunipuuro
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä