Myllärin mannalastut

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vaahdota sulatettu rasva ja sokeri keskenään. Lisää seokseen muna sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, mannasuurimot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita taikina hyvin. Annostele taikina paistopellille väljästi ohuiksi kiekoiksi pikkulusikalla tai pursottamalla. Paista pikkuleipiä 180 C:ssa noin 9 minuuttia.

300 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1/2 rkl leivinjauhetta
1 muna
2 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
3 dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin simppelit luomuohrakeksit
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä