Myllärin lohimuffinsit

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Vatkaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti, hienonnettu savulohi, kesäkurpitsaraaste ja suola. Yhdistä sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi rypsiöljy. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita.

 

Notkista ruohosipulituorejuusto ja pursota muffinssien päälle ja koristele kylmäsavulohella sekä tillillä.

3 munaa
400 g turkkilaista jogurttia
200 g savulohta
n. 5 dl raastettua kesäkurpitsaa
½ tl suolaa
1 tl soodaa
5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
2 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
  Koristeeksi:   tilliä, kylmäsavulohta, ruohosipulituorejuustoa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Iisalmen mummon lanttukukko
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
Näytä lisää reseptejä