Myllärin lohimuffinsit

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Vatkaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti, hienonnettu savulohi, kesäkurpitsaraaste ja suola. Yhdistä sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi rypsiöljy. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita.

 

Notkista ruohosipulituorejuusto ja pursota muffinssien päälle ja koristele kylmäsavulohella sekä tillillä.

3 munaa
400 g turkkilaista jogurttia
200 g savulohta
n. 5 dl raastettua kesäkurpitsaa
½ tl suolaa
1 tl soodaa
5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
2 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
  Koristeeksi:   tilliä, kylmäsavulohta, ruohosipulituorejuustoa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
resepti
Porkkana-paprika-lesekräkkerit
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
Näytä lisää reseptejä