Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vanhan Ajan Kauraryynit sekoitetaan kuumaan veteen ja annetaan jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoitetaan joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja annetaan tekeytyä n 15 min peitettynä (kunnes kuplii hyvin). Lisätään suola, öljy ja vehnäjauhot ja alustetaan taikina kimmoisaksi. Annetaan kohota n 30 min, leivotaan sämpylöiksi ja kohotetaan vielä n. 30 min. Paistetaan 225-asteisessa uunissa noin 12 min.

6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Vanhan Ajan Kauraryynejä
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä