Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vanhan Ajan Kauraryynit sekoitetaan kuumaan veteen ja annetaan jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoitetaan joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja annetaan tekeytyä n 15 min peitettynä (kunnes kuplii hyvin). Lisätään suola, öljy ja vehnäjauhot ja alustetaan taikina kimmoisaksi. Annetaan kohota n 30 min, leivotaan sämpylöiksi ja kohotetaan vielä n. 30 min. Paistetaan 225-asteisessa uunissa noin 12 min.

6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Vanhan Ajan Kauraryynejä
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä