Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vanhan Ajan Kauraryynit sekoitetaan kuumaan veteen ja annetaan jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoitetaan joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja annetaan tekeytyä n 15 min peitettynä (kunnes kuplii hyvin). Lisätään suola, öljy ja vehnäjauhot ja alustetaan taikina kimmoisaksi. Annetaan kohota n 30 min, leivotaan sämpylöiksi ja kohotetaan vielä n. 30 min. Paistetaan 225-asteisessa uunissa noin 12 min.

6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Vanhan Ajan Kauraryynejä
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Luomu Kauralesesämpylät
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
Näytä lisää reseptejä