Myllärin jyväisä mangosalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, salaattisekoitus sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
2 rkl rypsiöljyä
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Yrtti-ohrasalaatti ja hirviragu
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Texmex-kaurakeitto
Näytä lisää reseptejä