Myllärin jyväisä mangosalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, salaattisekoitus sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä