Myllärin jyväisä mangosalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, salaattisekoitus sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
2 rkl rypsiöljyä
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin 4 viljan ateriajyviä tai Kaura ateriajyviä
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Chili con kaura
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
Näytä lisää reseptejä