Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.
Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

 
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
7 dl vettä
200 g sulatejuustoa
1 tl suolaa
5 dl Myllärin Ateriajyviä: 4 viljaa tai Kaura

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Kasvisohratto
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä