Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.
Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

 
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
7 dl vettä
200 g Valio Olympia sulatejuustoa
1 tl suolaa
5 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Näytä lisää reseptejä