Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.
Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

 
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
7 dl vettä
200 g sulatejuustoa
1 tl suolaa
5 dl Myllärin Ateriajyviä: 4 viljaa tai Kaura

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä