Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

(18 kpl.)

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin, lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (18 kpl) ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia.

Halutessasi voit kostuttaa sämpylät vedellä ja ripotella päälle Myllärin Luomu Kaurahiutaleita.

Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Marokkolainen batbout-leipä
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Juustoiset leipätikut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä