Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

(18 kpl.)

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin, lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (18 kpl) ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia.

Halutessasi voit kostuttaa sämpylät vedellä ja ripotella päälle Myllärin Luomu Kaurahiutaleita.

Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Ruisleipä
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
Näytä lisää reseptejä