Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja siirappi. Kuumenna. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan tasaiseksi levyksi. Laita vuoka jääkaappiin  jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti!

100 g voita
1½ dl intiaanisokeria
1/2 dl vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
2 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Tropical Mysliä
1 tl vaniljasokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä