Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanasosetta
2 kananmunaa
3 -5 rkl siirappia (oman maun mukaan)
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
Pinnalle:
Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
  voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Quiche Lorraine
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä