Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanasosetta
2 kananmunaa
3 -5 rkl siirappia (oman maun mukaan)
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
Pinnalle:
Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
  voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä