kaurapuusti

Myllärin gluteeniton kaurapuusti

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

n. 30 kpl

Herkulliset korvapuustit voi tehdä myös gluteenittomina. Tämä kaurapuusti-resepti onnistuu varmasti ja kauraiset pullat maistuvat kaikille!

 

Valmistusohje

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut aineet paitsi voi. Sekoita koneella 2 min, lisää voi ja sekoita vielä 5 min. Anna taikinan kohota noin 30 min liinalla peitettynä. Jauhota pöytä gluteenittomilla kaurajauhoilla ja kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevylle 100 g pehmeää voita ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeria. Rullaa taikina, leikkaa paloiksi ja muotoile korvapuusteiksi tai laita paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna pullien kohota noin 10 min. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225°C noin 12 minuuttia.

5 dl vettä
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
8 dl perunajauhoa
4 tl psylliumia
200 g voita
Täyte:
100 g voita
kaneli-sokeria
 
kaurapuusti
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Mokkapalat rocky road -kuorrutteella.
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä