kaurapuusti

Myllärin gluteeniton kaurapuusti

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

n. 30 kpl

Herkulliset korvapuustit voi tehdä myös gluteenittomina. Tämä kaurapuusti-resepti onnistuu varmasti ja kauraiset pullat maistuvat kaikille!

 

Valmistusohje

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut aineet paitsi voi. Sekoita koneella 2 min, lisää voi ja sekoita vielä 5 min. Anna taikinan kohota noin 30 min liinalla peitettynä. Jauhota pöytä gluteenittomilla kaurajauhoilla ja kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevylle 100 g pehmeää voita ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeria. Rullaa taikina, leikkaa paloiksi ja muotoile korvapuusteiksi tai laita paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna pullien kohota noin 10 min. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225°C noin 12 minuuttia.

5 dl vettä
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
8 dl perunajauhoa
4 tl psylliumia
200 g voita
Täyte:
100 g voita
kaneli-sokeria
 
kaurapuusti
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä