Pannukakkupaloja lautasella.

Muumimamman pannukakku

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pannukakku syntyy valmiista lettujauhoaineksesta siinä, missä letut tai vohvelitkin.

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito sekä lettujauho hyvin vatkaten. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista ensin 250-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Laske sitten uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä 10-15 minuuttia, kunnes pannari on kunnolla hyytynyt. Jäähdytä ja leikkaa tarjoilupaloiksi. Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.

4 kananmunaa
1 l maitoa
1 pss Myllärin Muumimamman Lettujauhoa
Pannukakkupaloja lautasella.
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Tomin banaani-hasselpähkinäpuuro
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
Näytä lisää reseptejä