Ruistosca mustikkapiiras
30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.
Sekoita perunajauhot jäisten mustikoiden joukkoon ja levitä mustikat piirakkapohjalle. Paista pohja 200 °C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla.
Valmista seuraavaksi kuorrutus: sulata voi ja lisää siihen sokeri, ruishiutaleet, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Ripottele kuorrutus mustikoiden päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Pohja | |
100 g | voita |
1 dl | sokeria |
1 | muna |
1 ½ dl | Myllärin Luomu Vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
400 g (8 dl) | mustikoita |
1 rkl | perunajauhoja |
Kuorrutus | |
40 g | voita |
½ dl | sokeria |
1 dl | Myllärin Luomu Ruishiutaleita |
2 rkl | maitoa |
1 tl | Myllärin Luomu Vehnäjauhoja |
½ tl | vaniljasokeria |

Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kokeile myös näitä reseptejä
Näytä lisää reseptejä