Ruistosca mustikkapiiras

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

 

Sekoita perunajauhot jäisten mustikoiden joukkoon ja levitä mustikat piirakkapohjalle. Paista pohja 200 °C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

 

Valmista seuraavaksi kuorrutus: sulata voi ja lisää siihen sokeri, ruishiutaleet, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Ripottele kuorrutus mustikoiden päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

 

Pohja
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
400 g (8 dl) mustikoita
1 rkl perunajauhoja
Kuorrutus
40 g voita
½ dl sokeria
1 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 rkl maitoa
1 tl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
½ tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Myllärin simppelit luomuohrakeksit
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Näytä lisää reseptejä