Ruistosca mustikkapiiras

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

 

Sekoita perunajauhot jäisten mustikoiden joukkoon ja levitä mustikat piirakkapohjalle. Paista pohja 200 °C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

 

Valmista seuraavaksi kuorrutus: sulata voi ja lisää siihen sokeri, ruishiutaleet, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Ripottele kuorrutus mustikoiden päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

 

Pohja
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
400 g (8 dl) mustikoita
1 rkl perunajauhoja
Kuorrutus
40 g voita
½ dl sokeria
1 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 rkl maitoa
1 tl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
½ tl vaniljasokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Näytä lisää reseptejä