Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen, levitä taikina voideltuun vuokaan ja kaada mustikat päälle. Paista 175 °C:ssa noin 20 minuuttia.

 

Valmista mustikkamaito lämmittämällä maito, kerma, sokeri ja rosmariini kattilassa, älä kiehauta. Anna maustua 10 minuuttia, poista rosmariini ja ota talteen. Soseuta mustikat ja kaurahiutaleet sekaan sauvasekoittimella. Tarjoile mustikkamaito piirakan kanssa, koristele rosmariinin oksalla.

 

Resepti: Tomi Björck

3/4 dl mantelijauhetta
1 ½ dl tomusokeria
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
2 rkl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
100 g voita
3 kpl munia
2–3 dl mustikoita
  Mustikkamaito:
2 dl punaista maitoa
1 dl kermaa
1 rkl sokeria
2 rosmariinin oksaa
2 rkl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
½ dl pakastemustikoita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
resepti
Saksalainen Stollen-pulla
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä