Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen, levitä taikina voideltuun vuokaan ja kaada mustikat päälle. Paista 175 °C:ssa noin 20 minuuttia.

 

Valmista mustikkamaito lämmittämällä maito, kerma, sokeri ja rosmariini kattilassa, älä kiehauta. Anna maustua 10 minuuttia, poista rosmariini ja ota talteen. Soseuta mustikat ja kaurahiutaleet sekaan sauvasekoittimella. Tarjoile mustikkamaito piirakan kanssa, koristele rosmariinin oksalla.

 

Resepti: Tomi Björck

3/4 dl mantelijauhetta
1 ½ dl tomusokeria
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
2 rkl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
100 g voita
3 kpl munia
2–3 dl mustikoita
  Mustikkamaito:
2 dl punaista maitoa
1 dl kermaa
1 rkl sokeria
2 rosmariinin oksaa
2 rkl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
½ dl pakastemustikoita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Sitrus-puurotrifle
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
Näytä lisää reseptejä