Muhkeat kaurahattarat

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata rasva ja lisää seokseen hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet seokseen. Nosta taikinasta lusikalla leivinpaperin päälle pellille pieniä nokareita. Kaurahattaroita tulee taikinasta noin 25 kappaletta. Paista 175 °C:ssa 8–10 minuuttia.

Vinkki: Taikinaan voi lisätä mausteeksi ½ dl suklaarouhetta tai pähkinärouhetta.

2 munaa
1 dl sokeria
50 g voita
8 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
½ tl leivinjauhetta
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä