Muhkeat kaurahattarat

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata rasva ja lisää seokseen hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet seokseen. Nosta taikinasta lusikalla leivinpaperin päälle pellille pieniä nokareita. Kaurahattaroita tulee taikinasta noin 25 kappaletta. Paista 175 °C:ssa 8–10 minuuttia.

Vinkki: Taikinaan voi lisätä mausteeksi ½ dl suklaarouhetta tai pähkinärouhetta.

2 munaa
1 dl sokeria
50 g voita
8 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
½ tl leivinjauhetta
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Rapean marjaiset muromyslipatukat
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Raikas vihersmoothie
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä