mokkapalat

Mokkapalat (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mokkapalat ovat leivonnaisten ikisuosikkeja ja ne maistuvat kaiken ikäisille. Ripottele pinnalle murustettua marenkia, kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta.

 

Valmistusohje

uunipellillinen

 

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja sulatettu voi tai margariini.

Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille paista keskiritilätasolla 225-asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

 

Valmista kuorrute. Mittaa tomusokeri, sokeroimaton kaakaojauhe, sulatettu voi ja kahvi kulhoon. Sekoita, kunnes seos on paksuhkoa, mutta levittyvää. Levitä kuorrute vielä lämpimän pohjan päälle. Murusta pinnalle marenkeja tai ripottele päälle kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi.

Pohja
4 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl maitoa
100 g sulatettua voita tai margariinia
Kuorrute
6 dl tomusokeria
3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
50 g sulatettua voita
4 rkl keitettyä kahvia tai tarpeen mukaan
Pinnalle
 5-10 marenkia tai kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta
mokkapalat
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä