mokkapalat

Mokkapalat (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mokkapalat ovat leivonnaisten ikisuosikkeja ja ne maistuvat kaiken ikäisille. Ripottele pinnalle murustettua marenkia, kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta.

 

Valmistusohje

uunipellillinen

 

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja sulatettu voi tai margariini.

Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille paista keskiritilätasolla 225-asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

 

Valmista kuorrute. Mittaa tomusokeri, sokeroimaton kaakaojauhe, sulatettu voi ja kahvi kulhoon. Sekoita, kunnes seos on paksuhkoa, mutta levittyvää. Levitä kuorrute vielä lämpimän pohjan päälle. Murusta pinnalle marenkeja tai ripottele päälle kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi.

Pohja
4 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl maitoa
100 g sulatettua voita tai margariinia
Kuorrute
6 dl tomusokeria
3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
50 g sulatettua voita
4 rkl keitettyä kahvia tai tarpeen mukaan
Pinnalle
 5-10 marenkia tai kookoshiutaleita, strösseleitä tai pähkinärouhetta
mokkapalat
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä