Myllärin mausteiset kaurapuustit

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Pullataikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri ja suola. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia.

Täyte: Sulata voi ja lisää muut ainekset, sekoita hyvin.

Kaada pullataikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se noin ½ cm paksuiseksi levyksi. Levitä täyte koko pinnalle ja rullaa. Leikkaa rullasta noin 3–4 cm paksuja paloja ja laita leivosvuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia, voitele munalla ja laita pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia. Ripottele kypsien pullien päälle tomusokeria.

Taikina:
5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
3 kpl kananmunia
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita

Täyte:
2 dl sokeria
200 g voita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
7 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 kpl kananmuna
1 dl siirappia
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Raparperi-murupiirakka
resepti
Kuningatartuorepuuro
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä