Myllärin mausteiset kaurapuustit

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Pullataikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri ja suola. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia.

Täyte: Sulata voi ja lisää muut ainekset, sekoita hyvin.

Kaada pullataikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se noin ½ cm paksuiseksi levyksi. Levitä täyte koko pinnalle ja rullaa. Leikkaa rullasta noin 3–4 cm paksuja paloja ja laita leivosvuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia, voitele munalla ja laita pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia. Ripottele kypsien pullien päälle tomusokeria.

Taikina:
5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
3 kpl kananmunia
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita

Täyte:
2 dl sokeria
200 g voita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
7 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 kpl kananmuna
1 dl siirappia
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Sitrus-puurotrifle
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä