Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Pohja:
n. 3 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
Täyte:
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
7,5 dl pakastevihannessekoitusta
1 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 tl inkiväärijauhetta
1 rkl curryä
3 kananmunaa
2,5 dl juustonmakuista ruokakermaa
juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Focaccia
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä