Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä n. 8-10 min. Tarvitset 1,5 dl kaurarouhetta ja n. 2,5 dl vettä.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Pohja:
n. 3 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
Täyte:
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
400 g pakastevihannessekoitusta
1 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 tl inkiväärijauhetta
1 rkl currya
3 kananmunaa
2,5 dl juustonmakuista ruokakermaa
juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaneliset kaura-banaanikräkkerit
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Lohikukkoset
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
Näytä lisää reseptejä