Luxuspuuro timjami-mustikkajäätelöllä

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Anna jäätelöpaketin pehmetä huoneenlämmössä 15 minuuttia tai kunnes jäätelö on juuri ja juuri sekoitettavan pehmeää. Siirrä jäätelö pakkauksesta kannelliseen pakastimenkestävään rasiaan ja sekoita joukkoon mustikat, timjami ja sitruunamehu. Laita kansi päälle ja anna jäätelön olla pakastimessa vähintään 4 tuntia.

 

Valmista puuro pakkauksen ohjeen mukaan eli sekoita hiutaleet maitoon ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljalleen 7 minuuttia välillä sekoittaen. Hauduta vielä kannen alla 3 minuuttia. Mausta suolalla. Annostele lautaselle kuuma puuro ja tee keskelle kolo jäätelölle. Pyörittele jäätelöstä pallo ja ripottele annoksen päälle muutama timjaminpala.

 

Reseptilähde: Kaikki äitini reseptit -blogi

4 – 5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
1 l kevytmaitoa
ripaus suolaa
  Timjami-mustikkajäätelö
(annoksesta tulee reilusti jäätelöä)
1 l kermajäätelöä
200 g kotimaisia mustikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Herkullinen kaura-karpalogranola
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Appelsiini-kauratuorepuuro
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä