Luomu Kauralesesämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

n. 22 kpl

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita kauraleseet nesteeseen ja anna leseiden turvota noin 5 minuuttia. Sekoita taikinaan suola, sokeri ja jauhot vähitellen. Lisää alustamisen loppuvaiheessa rypsiöljy. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 15 minuuttia. Leivo taikinasta sämpylöitä jauhotetulla pöydällä ja anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla 30 minuuttia. Kostuta sämpylöiden pinnat vedellä ja ripottele pinnalle kauraleseitä. Paista kohonneet sämpylät 225 °C:ssa 10-15 min.

2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
8–9 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl sokeria tai siirappia
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Juustoiset leipätikut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä