Luomu Kauralesesämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

n. 22 kpl

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita kauraleseet nesteeseen ja anna leseiden turvota noin 5 minuuttia. Sekoita taikinaan suola, sokeri ja jauhot vähitellen. Lisää alustamisen loppuvaiheessa rypsiöljy. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 15 minuuttia. Leivo taikinasta sämpylöitä jauhotetulla pöydällä ja anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla 30 minuuttia. Kostuta sämpylöiden pinnat vedellä ja ripottele pinnalle kauraleseitä. Paista kohonneet sämpylät 225 °C:ssa 10-15 min.

2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
8–9 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl sokeria tai siirappia
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
Näytä lisää reseptejä