Luomu Kauralesesämpylät

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

n. 22 kpl

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita kauraleseet nesteeseen ja anna leseiden turvota noin 5 minuuttia. Sekoita taikinaan suola, sokeri ja jauhot vähitellen. Lisää alustamisen loppuvaiheessa rypsiöljy. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 15 minuuttia. Leivo taikinasta sämpylöitä jauhotetulla pöydällä ja anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla 30 minuuttia. Kostuta sämpylöiden pinnat vedellä ja ripottele pinnalle kauraleseitä. Paista kohonneet sämpylät 225 °C:ssa 10-15 min.

2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
8–9 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl sokeria tai siirappia
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Rukiiset teeleivät
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat sämpylät
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
Näytä lisää reseptejä