gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella

Lehtikaalikauratto (gluteeniton)

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Maukas, kotimaisesta kaurasta valmistettu risottotyyppinen ruoka on saanut nimen kauratto. Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe korvaa hyvin riisin erityyppisissä ruuissa. Lehtikaali sisältää kauran tavoin runsaasti kuitua ja proteiinia, joten näistä raaka-aineista syntyy todellista superfoodia.

 

Lehtikaalikauraton valmistus

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja lehtikaali öljyssä. Lisää kaurarouhe ja sekoita, kunnes rouhe on öljyyntynyt.

Lisää valkoviini ja 1 dl kasvislientä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Lisää kasvislientä vähitellen ja anna nesteen haihtua välillä.

Lisää lopuksi parmesaaniraaste ja voi, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Nauti lehtikaalikauratto sellaisenaan tai esim. kala- tai kanaruuan lisäkkeenä.

Onko kaurarouhe uusi tuttavuus? Lue lisää tästä linkistä

3-4 annosta
1 sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
n. 100 g lehtikaalia
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 dl valkoviiniä
1 l kasvislientä
1 dl parmesaaniraastetta
n. 20 g voita
timjamia
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Näytä lisää reseptejä