Myllärin Cupcakes

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, leseet, vaniljasokeri ja leivinjauhe, lisää ne munavaahtoon, lisää piparminttuöljy ja rypsiöljy ja sekoita hyvin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 220 °C 15-20 minuuttia.

Valmista kuorrute. Pursota kuorrute muffinien päälle tai levitä se veitsellä. Koristele erilaisilla koristeilla. Jos haluat vaalean kuorrutteen, jätä kaakaojauhe pois ja laita 2 tl vaniljasokeria.

1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2 munaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 tippaa piparminttuöljyä
1 dl rypsiöljyä
1 tl leivinjauhetta
  Kuorrute
200 g tuorejuustoa
125 g ranskankermaa
6 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Crunchy cookies
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Gluteeniton kääretorttu
Näytä lisää reseptejä