Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita Kaurapala-aines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Sekoita taikina hyvin käsin, yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, kunnes se on tasaista.

Peitä taikina liinalla ja anna sen levätä noin 60 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele noin 1-2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Palat on hyvä pistellä haarukalla. Paista paloja 225-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

 

Vinkki! Saat leipiin rapean kuoren, jos laitat uunin alaosaan paiston ajaksi vedellä täytetyn, uuninkestävän astian.

Myllärin kaurapala-aines | Ohje gluteenittomiin kaurapaloihin

8 dl vettä
1-2 tl suolaa
25 g tuorehiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 pss (500 g) Myllärin Gluteenitonta Kaurapala-ainesta
Lisäksi: Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä