Kinuskitäytekakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Vaikea

Kakkupohja:
Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 25 minuuttia.

Täyte ja kuorrute:
Vispaa kerma, sekoita rahka joukkoon. Leikkaa kakkuun kolme kerrosta, kostuta pohjalevy vedellä. Levitä aprikoosihilloa ja kermarahkaseosta, laita kakkulevy päälle ja toista sama. Kostuta kansilevy. Pursota kakkuun reunalle aprikoosihilloraita, estää kinuskia valumasta.

Kinuski:
Keitä kermaa ja fariinisokeria kunnes kastike sakenee (ei imeydy kakkuun), lisää voi ja anna jäähtyä vähän.
Levitä kinuski kakun päälle ja pursota kerma-rahkaseos reunoille.

Kakkupohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
  Täyte ja kuorrute:
2 dl aprikoosihilloa
7 dl kermaa
250 g rahkaa
  Kinuski:
2 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
25 g voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet