Prosciuttopizza

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää öljy ja suola ja alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla. Jaa se kahteen osaan ja kaulitse osat pyöreiksi pohjiksi ja nosta molemmat leivinpapereiden päälle uunipellille.

Voitele pohjat punaisella pestokastikkeella. Hienonna päälle valkosipulia. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit päälle. Levitä pinnalle ilmakuivattua kinkkua viipaleina ja parmesaani- tai mozzarellajuustoa.

Paista 225-250 –asteisessa uunissa, kunnes pohja on kypsä ja pinta on kauniin värinen. Rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele rucolalla ja parmesaanijuustolla.

 
2,5 dl vettä
25 g hiivaa
1 rkl öljyä
3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte:
4 – 6 rkl punaista pestokastiketta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 – 3 aurinkokuivattua tomaattia paloina
6 – 12 ilmakuivattua kinkkua viipaleina
150 g parmesaanijuustoa tai mozzarellajuustoraastetta

Pinnalle:  mustapippuria, rucolaa, parmesaanijuustolastuja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
Näytä lisää reseptejä