Prosciuttopizza

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää öljy ja suola ja alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla. Jaa se kahteen osaan ja kaulitse osat pyöreiksi pohjiksi ja nosta molemmat leivinpapereiden päälle uunipellille.

Voitele pohjat punaisella pestokastikkeella. Hienonna päälle valkosipulia. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit päälle. Levitä pinnalle ilmakuivattua kinkkua viipaleina ja parmesaani- tai mozzarellajuustoa.

Paista 225-250 –asteisessa uunissa, kunnes pohja on kypsä ja pinta on kauniin värinen. Rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele rucolalla ja parmesaanijuustolla.

 
2,5 dl vettä
25 g hiivaa
1 rkl öljyä
3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte:
4 – 6 rkl punaista pestokastiketta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 – 3 aurinkokuivattua tomaattia paloina
6 – 12 ilmakuivattua kinkkua viipaleina
150 g parmesaanijuustoa tai mozzarellajuustoraastetta

Pinnalle:  mustapippuria, rucolaa, parmesaanijuustolastuja
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Tomin kylmäsavulohi-mascarponepizza
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Texmex-kaurakeitto
resepti
Kaura-kasvisgratiini
Näytä lisää reseptejä