Kauratäytteiset paprikat

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprikoiden kantaosa pois, poista siemenet, täytä paprikat kauraseoksella, ripottele pintaan juustoraastetta ja kypsennä 220-asteisessa uunissa 15 – 20 min. Ripottele kypsien paprikoiden päälle ruohosipuli- tai persiljasilppua.

4-5 annosta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
 4-5 paprikaa
100 g juustoraastetta / vegaanista juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia tai persiljaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurakeitto
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä