Kauratäytteiset paprikat

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprikoiden kantaosa pois, poista siemenet, täytä paprikat kauraseoksella, ripottele pintaan juustoraastetta ja kypsennä 220-asteisessa uunissa 15 – 20 min. Ripottele kypsien paprikoiden päälle ruohosipulisilppua.

4-5 annosta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
 4-5 paprikaa
juustoraastetta / vegaanista juustoraastetta
ruohosipulia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä