Kauratäytteiset letut

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Kiehauta vesi, kaada kattilaan ateria-ainekset ja anna kiehua n. 15 minuuttia välillä sekoitellen.  Anna hautua kannen alla lettujen paistamisen ajan.

Paista isoja lettuja lettujauhopakkauksen ohjeen mukaan.

Levitä kauratäytettä lettujen keskelle ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan, ripottele päälle juustoraastetta ja laita 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.

n. 8 kpl
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Muumimamman Lettujauhoa
7 dl vettä tai maitoa
(1 kanamuna)
100 g juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Lohikukkoset
resepti
Kauraa ja kasviksia
vegaaninen kaurakokkeli
resepti
Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä