Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä

Kauratäytteiset kesäkurpitsat

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Halkaise kesäkurpitsat, koverra pehmeä sisus pois (sisuksen voit pilkkoa pieniksi kuutioiksi ja lisätä täytteeseen) ja ripottele pinnalle suolaa.

Raasta porkkana, pilko sipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla, lisää ateria-aines ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Kuivaa kesäkurpitsojen pinta, täytä kauraseoksella ja lado päälle vuohenjuustopaloja tai ripottele juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 15 min.

 3-4 kesäkurpitsaa
rypsiöljyä
1 porkkana
1 sipuli
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
100-200 g vuohenjuustoviipaleita, juustoraastetta tai vegaanista juustoraastetta
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Texmex-kaurasalaatti
vegaaninen kaurakokkeli
resepti
Vegaaninen kaura-kikhernekokkeli
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä