Kauratäytteiset kesäkurpitsat

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Halkaise kesäkurpitsat, koverra pehmeä sisus pois (sisuksen voit pilkkoa pieniksi kuutioiksi ja lisätä täytteeseen) ja ripottele pinnalle suolaa.

Raasta porkkana, pilko sipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla, lisää ateria-aines ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Kuivaa kesäkurpitsojen pinta, täytä kauraseoksella ja lado päälle vuohenjuustopaloja tai ripottele juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 15 min.

 3-4 kesäkurpitsaa
rypsiöljyä
1 porkkana
1 sipuli
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
juustoraastetta /vegaanista juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Näytä lisää reseptejä