Kaurarouhepuuro (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta vesi. Keitä kaurarouhetta n. 3 min ja lisää kerma ja maito. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoitellen n. 25 minuuttia. Mausta suolalla.

Nesteenä voi toki käyttää myös pelkkää vettä, mutta puuron rakenne on vieläkin parempi, jos käyttää osana maitoa/kermaa.

2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
suolaa maun mukaan
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Näytä lisää reseptejä