Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurarouhe kiehuvaan veteen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 min. Lisää öljy ja ripaus suolaa, sekoita.

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja paprika ja sekoita ne keitetyn kaurarouheen joukkoon. Lisää tilli ja puolitetut kirsikkatomaatit. Yhdistä kastikkeen ainekset voimakkaasti sekoittaen ja lisää kastike kaurarouheen joukkoon. Sekoita ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Revi salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille ja lisää kylmäsavulohiviipaleet. Nostele joukkoon kaurarouheseos.

2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl vettä
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 makea sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
1 paprika
100 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku tilliä hienonnettuna
100 g vuonankaalia tai rapeaa jääsalaattia
kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 tl hunajaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä