Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurarouhe kiehuvaan veteen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 min. Lisää öljy ja ripaus suolaa, sekoita.

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja paprika ja sekoita ne keitetyn kaurarouheen joukkoon. Lisää tilli ja puolitetut kirsikkatomaatit. Yhdistä kastikkeen ainekset voimakkaasti sekoittaen ja lisää kastike kaurarouheen joukkoon. Sekoita ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Revi salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille ja lisää kylmäsavulohiviipaleet. Nostele joukkoon kaurarouheseos.

2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl vettä
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 makea sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
1 paprika
100 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku tilliä hienonnettuna
100 g vuonankaalia tai rapeaa jääsalaattia
kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 tl hunajaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kauraiset burritot
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
Näytä lisää reseptejä