Kaurajyväpuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

 
4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä