Kaurajyväpuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

 
4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä