Kaurajyväpuuro (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

 
4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Ruispuuro
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Ohrapuuroherkku
Näytä lisää reseptejä