Kauraiset burritot

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Maukkaat burritot maistuvat koko perheelle ja juhlissa valmistuvat helposti isollekin vierasmäärälle. Voit valmistaa täytteen jo etukäteen valmiiksi ja täyttää burritot hetki ennen tarjoilua. Broilerin voi korvata esim. kesäkurpitsa- ja paprikasuikaleilla, jolloin täyte sopii myös kasvissyöjille.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sipuli, valkosipuli ja paprika ja kääntele hetki. Lisää vesi ja ateria-ainekset. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. Lisää maissi, salsakastike ja juustoraaste. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.

Jaa seos lämmitetyille tortilloille ja kääri ne rulliksi. Tarjoa seuraksi salsakastiketta, guacamolea ja ranskankermaa.

Vinkki! Ripota burrito-rullille juustoraastetta ja laita ne hetkeksi kuumaan uuniin grillivastuksen alle juuri ennen tarjoilua.

4-6 kpl
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
2-3 rkl rypsiöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
4 dl vettä
½ pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1 dl pakaste- tai säilykemaissia
1 dl salsakastiketta
2 dl juustoraastetta
(tacomaustetta)
4-6 pehmeää tortillalettua
Lisäksi:
1 dl salsakastiketta
1 dl guacamolea
200 g ranskankermaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
Peruna-kaurapaistos
resepti
Peruna-jyväpaistos
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Texmex-kaurakeitto
resepti
Kaura-kasvisgratiini
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
Näytä lisää reseptejä