Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen arkiruoka valmistetaan Myllärin uudesta kasvis-kauraseoksesta ja maukkaasta lämminsavustetusta lohesta.

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvis- tai kalaliemikuutio. Lisää ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen 12-15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

Paloittele savulohi ja tarkista, että kala on ruodoton. Sekoita kasvis-kauraseos ja paloiteltu lämminsavulohi uunivuoassa.

Sekoita hienonnettu tilli, juustoraaste, rikotut kananmunat ja maito tai kasvisliemi kulhossa. Kaada uunivuokaan muiden ainesten päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

4 annosta
7 dl vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio (gluteeniton)
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
400 g lämminsavustettua lohta
½ ruukkua tilliä
150 g juustoraastetta
 2-3 kananmunaa
2-3 dl maitoa tai kasvislientä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Kaura-kasvisgratiini
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä