Quiche Lorraine

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Valmista ensin pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineisiin voi ja nypi taikina tasaiseksi. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 °C:ssa 15 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä seos esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 200 °C:ssa 20 minuuttia.

 

Vinkki: Täytteeseen voit lisätä kinkun sijasta herkkusieniä tai sipulia, jos haluat tehdä kasvisversion.

Pohja:
100 g voita
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ tl suolaa

Täyte:
2,5 dl juustoraastetta
2 dl (n. 150 g) kinkkusuikaleita
2 kananmunaa
   
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Ruokaisa kanasalaatti
resepti
Lohikukkoset
resepti
Focaccia
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
Näytä lisää reseptejä