Kaurafalafelit

Kaurafalafelit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Falafelit: Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Kaurafalafelit
12-15 kpl
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä  tai Kaurarouhetta
1 dl kikhernejauhoa
2 rkl tahinia eli sesamtahnaa
1 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
0,5 dl mangososetta (esim. Piltti)
tuoretta korianteria
2,5 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Kaurafalafelit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Gluteeniton pannukakku marjojen kera.
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Kauraruudut (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä