Kaurafalafelit

Kaurafalafelit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Falafelit: Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Kaurafalafelit
12-15 kpl
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä  tai Kaurarouhetta
1 dl kikhernejauhoa
2 rkl tahinia eli sesamtahnaa
1 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
0,5 dl mangososetta (esim. Piltti)
tuoretta korianteria
2,5 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Kaurafalafelit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Kaurainen hummus
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä