Gluteeniton kauracouscous

Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuumenna öljy, valkosipuli ja inkivääri kasarissa n. 2 min. Lisää porkkana-, paprika- ja sipulikuutiot sekä kaurarouhe. Kuumenna 3 min välillä sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja peitä kannella. Sammuta liesi ja anna hautua kannen alla 5 min. Lisää rusinat, sitruunankuori ja ruohosipuli. Sekoita. Koristele mintun lehdillä.

Tarjoa paistetun kalan tai broilerin kanssa.

4 annosta
3 rkl oliiviöljyä
1 pilkottu valkosipulinkynsi
pieni pala inkivääriä
1 porkkana kuutioina
1 dl paprikakuutioita
1 dl leikattua sipulia
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3 dl kasvislientä
3 rkl rusinoita
1 rkl sitruunankuorisuikaleita
1 rkl leikattua ruohosipulia
tuoretta minttua koristeeksi
Gluteeniton kauracouscous
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Ruokaisa kanasalaatti
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Kaura-Jambalaya
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä