Gluteeniton kauracouscous

Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuumenna öljy, valkosipuli ja inkivääri kasarissa n. 2 min. Lisää porkkana-, paprika- ja sipulikuutiot sekä kaurarouhe. Kuumenna 3 min välillä sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja peitä kannella. Sammuta liesi ja anna hautua kannen alla 5 min. Lisää rusinat, sitruunankuori ja ruohosipuli. Sekoita. Koristele mintun lehdillä.

Tarjoa paistetun kalan tai broilerin kanssa.

4 annosta
3 rkl oliiviöljyä
1 pilkottu valkosipulinkynsi
pieni pala inkivääriä
1 porkkana kuutioina
1 dl paprikakuutioita
1 dl leikattua sipulia
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3 dl kasvislientä
3 rkl rusinoita
1 rkl sitruunankuorisuikaleita
1 rkl leikattua ruohosipulia
tuoretta minttua koristeeksi
Gluteeniton kauracouscous
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kauratäytteiset paprikat
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä