Kauraa ja kasviksia

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pyörittele kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää ateriajyvät ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 2 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. ja lisää vettä vähitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

4 annosta
n. 2 rkl öljyä
180 g juuressuikaleita (esim. porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa tai valmis pakastesekoitus)
150 g vihreitä papuja (pakaste)
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä 
n. 6 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
 1-2 tl hunajaa
3 tl juustokuminaa
1 tl timjamia
2 dl ruokakermaa tai kaurakermaa
suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Näytä lisää reseptejä