Kauraa ja kasviksia

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pyörittele kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää ateriajyvät ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 2 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. ja lisää vettä vähitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

4 annosta
n. 2 rkl öljyä
180 g juuressuikaleita (esim. porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa tai valmis pakastesekoitus)
150 g vihreitä papuja (pakaste)
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä 
n. 6 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
 1-2 tl hunajaa
3 tl juustokuminaa
1 tl timjamia
2 dl ruokakermaa tai kaurakermaa
suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
resepti
Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä