Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä

Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Myllärin uudesta Kasvis Kaura Ateria-aineksesta valmistat maukkaan kaalilaatikon. Käytä laatikkoon vaihteeksi upean väristä punakaalia.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy kattilassa tai isossa paistokasarissa. Lisää mifujauhis tai muu kasviproteiini ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää joukkoon suikaloitu punakaali ja hienonnettu sipuli. Kääntele kunnes kaali alkaa pehmetä.

Lisää ateria-aines ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä murennettu kasvisliemikuutio ja vesi. Anna kiehua hiljakseen käännellen muutaman minuutin.

Rouhi joukkoon mustapippuria. Mausta seos vielä meiramilla ja tarkista maku. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää ne ja siirappi seokseen. Kaada reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 175-asteessa noin tunnin ajan. Lisää paiston aikana tarvittaessa nestettä (vettä tai kasvislientä).

4 annosta
2-3 rkl rypsiöljyä
200 g Mifujauhista tai muuta kasviproteiinia
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
500 g punakaalia suikaleina
1 sipuli
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
2 valkosipulinkynttä
1 gluteeniton kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
6 dl vettä
½ tl kuivattua meiramia
3 kananmunaa
¾ dl siirappia
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä