Kaura-punajuuripaistos

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää ateriajyvät ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen n. 20 min, lisää vettä vähitellen. Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Silppua pinnalle tuoretta rosmariinia.

4 annosta
1 sipuli
5 pientä punajuurta
2 rkl öljyä
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
n. 7 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
1 tl rosmariinia (kuivaa)
1 tl suolaa
100 g vuohenjuustoraastetta (tai paloja)
pinnalle tuoretta rosmariinia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kauratäytteiset paprikat
Näytä lisää reseptejä