Kaura-punajuuripaistos

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää ateriajyvät ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen n. 20 min, lisää vettä vähitellen. Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Silppua pinnalle tuoretta rosmariinia.

4 annosta
1 sipuli
5 pientä punajuurta
2 rkl öljyä
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
n. 7 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
1 tl rosmariinia (kuivaa)
1 tl suolaa
100 g vuohenjuustoraastetta (tai paloja)
pinnalle tuoretta rosmariinia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteeniton vispipuuro
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä