Kaura-karpalopikkuleivät

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

n. 24 kpl

Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos voisulaan. Lisää kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Nostele lusikalla taikinanokareita pellille. Jätä leviämisvaraa pikkuleipien väliin. Paista 200 °C:ssa 7 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat pikkuleivät pelliltä.

Vinkki! Kuivatut karpalot voit korvata myös rouhitulla pähkinällä.

100 g voita
1 ½ dl sokeria
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Gluteeniton kääretorttu
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
Näytä lisää reseptejä