Kaura-karpalopikkuleivät

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

n. 24 kpl

Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos voisulaan. Lisää kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Nostele lusikalla taikinanokareita pellille. Jätä leviämisvaraa pikkuleipien väliin. Paista 200 °C:ssa 7 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat pikkuleivät pelliltä.

Vinkki! Kuivatut karpalot voit korvata myös rouhitulla pähkinällä.

100 g voita
1 ½ dl sokeria
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
resepti
Turkkilainen Revani-kakku
resepti
Myllärin Cupcakes
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
Porkkanakakku pala.
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä