Kasvisohratto

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko kasvikset ja kuumenna niitä öljyssä pannulla. Lisää mausteet ja ohrasuurimot ja pyörittele seosta muutama minuutti. Lisää seitsemän desiä kuumaa vettä, sitruunanmehu ja hunaja, ja anna kiehua hiljalleen, kunnes ohra ja juurekset ovat riittävän pehmeitä.

Sekoita välillä ja tarvittaessa lisää hieman lisää kuumaa vettä. Silppua valmiin annoksen päälle runsaasti tuoretta persiljaa ja tarjoa lisänä jogurttikastiketta.

2,5 dl Myllärin Luomu Rikottuja Ohrasuurimoita
2 sipulia
2 porkkanaa
1/2 lanttu
1-2 tl chilipikkelsiä tai chilitahnaa
1 tl intialaista mausteseosta
2 tl garam masalaa
1/2 tl suolaa
1 rkl hunajaa
0,25 dl sitruunanmehua
n. 8 dl kuumaa vettä
persiljaa
Jogurttikastike
Valio Bulgarian jogurttia
sitruunanmehua
hunajaa
garam masalaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura
Näytä lisää reseptejä