Kasvisohratto

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko kasvikset ja kuumenna niitä öljyssä pannulla. Lisää mausteet ja ohrasuurimot ja pyörittele seosta muutama minuutti. Lisää seitsemän desiä kuumaa vettä, sitruunanmehu ja hunaja, ja anna kiehua hiljalleen, kunnes ohra ja juurekset ovat riittävän pehmeitä.

Sekoita välillä ja tarvittaessa lisää hieman lisää kuumaa vettä. Silppua valmiin annoksen päälle runsaasti tuoretta persiljaa ja tarjoa lisänä jogurttikastiketta.

2,5 dl Myllärin Luomu Rikottuja Ohrasuurimoita
2 sipulia
2 porkkanaa
1/2 lanttu
1-2 tl chilipikkelsiä tai chilitahnaa
1 tl intialaista mausteseosta
2 tl garam masalaa
1/2 tl suolaa
1 rkl hunajaa
0,25 dl sitruunanmehua
n. 8 dl kuumaa vettä
persiljaa
Jogurttikastike
Valio Bulgarian jogurttia
sitruunanmehua
hunajaa
garam masalaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä