Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita

Kasviskauratto (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kasviskauratto on läheistä sukua ohratolle ja risotolle. Myllärin uusi kasvis-kauraseos on monipuolinen seos, josta valmistat erilaisia herkullisia aterioita. Vihannesmehut sopivat mainiosti kypsennysnesteeksi.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa. Lisää ateria-aines ja kääntele hetki. Lisää tomaattimehu ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes neste alkaa imeytyä. Lisää valkoviini ja vesi vähän kerrallaan ja anna imeytyä hiljakseen kiehuen. Rouhi joukkoon mustapippuria ja tarkista maku.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin, että pinta saa kauniin värin. Nosta vuohenjuustoviipaleet ruoan pinnalle ja tarjoa heti.

Vinkki! Voit halutessasi lisätä loppuvaiheessa joukkoon hieman tuorejuustoa tai smetanaa.

4 annosta
3 rkl rypsiöljyä
250 g Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
5 dl tomaattimehua
1 kasvisliemikuutio
2 dl valkoviiniä
3 dl vettä
mustapippuria myllystä
200 g vuohenjuustoa
rypsiöljyä paistamiseen
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä