Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sekoita sitruunankuoriraaste, valkosipuli ja suola öljyyn ja pyörittele kukkakaalin kukinnot seoksessa. Levitä uunipellille ja laita uuniin grillivastuksen alle (n. 250 C). Anna kukkakaalien ruskistua hiukan, vähennä lämpö 180 C:een ja kypsennä vielä hetki. Kypsennysaikaan vaikuttaa paljon kukkakaalin palojen koko, joten kokeile kypsyyttä usein.

 

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, lisää kuutioidut sipulit ja chili, inkivääriraaste ja juustokumina ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan. Lisää Myllärin ateriajyvät, kikherneet ja pari desiä vettä. Anna kiehua hiljalleen hetken ja lisää paloiteltu kesäkurpitsa. Keitä hiljalleen 15 minuuttia ja lisää vettä vähitellen. Mausta suolalla. Sekoita mukaan kukkakaalit ja lopuksi päälle persiljasilppua.

Kukkakaalit
1 kukkakaalin ”kukinnot”
1 sitruunan kuori raastettuna
2 tl suolaa
2 – 3 valkosipulin kynttä
n. 3 rkl öljyä
Jyvä-kikhernepaistos
1 sipuli
2 – 3 valkosipulin kynttä
n. 2 cm pala inkivääriä raasteena
1 mieto chili
3 tl juustokuminaa
5 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
n. 8 dl vettä
1 pieni kesäkurpitsa
350 g kikherneitä valutettuina
1 tl suolaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä