Juustoiset leipätikut

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin, lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia. Jaa taikina 4 osaan, litistä levyksi, laita 50 g huoneenlämpöistä voita ja 50 g gryerejuustoraastetta, taittele taikina kirjekuoren muotoon voin ja juuston päälle, kaulitse ja taittele 1×3, 2×4 ja 1×3. Kaulaa suorakaiteen muotoinen levy, leikkaa nauhoiksi. Käännä nauhat kierteelle ja laita leivinpaperin päälle pellille, peitä ja anna kohota noin 15 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele kuivattua rosmariinia päälle. Paista 230 °C noin 10 minuuttia.

50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja
50 g voita
50 g gruyere-juustoraastetta
kuivattua rosmariinia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Leipätikut
resepti
Savolaiset riisikukkoset
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
Näytä lisää reseptejä